Skip to main content

Toimitus-, palautus- ja peruutusehdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Kaikissa vaihtoja, palautuksia tai reklamaatioita koskevissa kyselyissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme info@liisasalmivaara.fi.

VAIHTO JA PALAUTUS

Vaihdettavan/palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, myyntikuntoinen, alkuperäispakkauksessa ja sisältää kaikki tuotteen osat. Vaihto/palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanotosta.

Kaikilla tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus Suomessa. Voit vaihtaa vaatteen veloituksetta kerran samaan tai samanhintaiseen tuotteeseen. Vaidettavan/palautettavan tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämätön ja täysin myyntikuntoinen, sekä sisältää kaikki tuotteen osat. Varmistaaksesi vaihdettavan tuotteen saatavuuden, olethan meihin etukäteen yhteydessä sähköpostitse info@liisasalmivaara.fi.

Vaihdettavan/palautettavan tuotteen mukaan liitetään täydennetty palautelomake, joka on tilauksen yhteydessä. Voit myös kirjoittaa vapaamuotoisen kirjeen, josta käy ilmi tilausnumerosi ja tieto, onko kyseessä vaihto vai palautus. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuneen tuotteen, lähetämme vaihdossa sovitun tuotteen tai hyvitämme palautetun tuotteen hinnan.

Palauta/vaihda tuotteet käyttäen postin asiakaspalautusta.

Asiakaspalautukseen merkitse seuraavat tiedot:
ASIAKASPALAUTUS /
Neuleyritys Liisa Salmivaara / Ulku Oy
Ouluntaival 3
93600 KUUSAMO

Jätä alle 3 cm paksu kirjekuori Postin kirjelaatikkoon tai paketti Postin toimipisteeseen ilman postimerkkejä.

REKLAMAATIOT

Mikäli tuotteessa tai toimituksessa on ilmennyt virhe, pyydämme teitä olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme info@liisasalmivaara.fi. Mainitse yhteydenotossa tilausnumero nopeuttaaksesi asian käsittelyä.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät Suomen arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

TILAUKSET

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat siitä tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Varaamme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos varastosaldoissa ilmenee virhe. Jos emme pysty toimittamaan tilausta tilausvahvistuksen mukaisesti, otamme sinuun yhteyttä ja voit peruuttaa koko tilauksen tai muuttaa sitä.

Kaikki tuotteet ovat Ulku Oy:n omaisuutta, kunnes ne on maksettu kokonaisuudessaan.

TOIMITUS

Lähetämme kaikkialle maailmaan. Tilaukset lähetetään käyttäen Postia. Toimitamme tilaukset kaikkialle maailmaan, käyttäen Postin palveluja. Pyrimme lähettämään tilauksen viiden arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tilaustuotteet pyrimme lähettämään 10 arkipäivän kuluessa. Emme lähetä tilauksia viikonloppuisin tai juhlapyhinä. Asiakas on itse vastuussa kaikista EU:n ulkopuolelta tulevien tilausten tulli- ja verokustannuksista. Huomioi, että toimitusaika Suomen ulkopuolelle voi olla jopa 14 arkipäivää.

LAKI JA MÄÄRÄYKSET

Verkkokauppa noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakia ja Suomen lakia sovelletaan kiistatilanteissa.

YRITYKSEN TIEDOT

Ulku Oy
Ulkutie 2
93600 Kuusamo
info@liisasalmivaara.fi
+358 400 122 934
Y-tunnus: 3108677-5

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Teemme parhaamme, jotta verkkokauppamme tiedot ja toiminta olisivat ajan tasalla, mutta emme voi taata tätä.

Verkkokaupan kuvissa esitetyt värit voivat vaihdella riippuen käytetyn näytön asetuksista. Emme ota vastuuta värien paikkansa pitävyydestä. Koitamme kuitenkin esittää värit kuvissamme mahdollisimman luonnollisina. Jos teillä on kysyttävää väreistä tai muuten tuotteista, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.